Uncategorized

Pizza med tonfisk och lök

tonfiskpizza 2
Jag brukar lägga på lite rucola också, bara för att det är så gott…

 

Näst efter parmaskinka och rucola är det här min favoripizza. Tonfisk på burk och en mild lök skuren i bitar ovanpå en bädd av tomatsås och mozzarella. Så enkelt så gott!

Recept på pizzadeg hittar du här. Den blir ju god även glutenfri, som bekant.

Annonser

4 thoughts on “Pizza med tonfisk och lök

  1. Hur är det glutenfria mjölet i Italien? Jag har märkt att det är stor skillnad på Sverige och England. I England är glutenfritt mycket godare än det är i Sverige.

    Gilla

    1. Här är det helt OK! Vi använder Conads (en matvarukedja), och det funkar bra både till bröd och kakor/sötsaker.
      Det måste väl vara bra här, eftersom italienare lever på mjölmat 🙂

      Gilla

Berätta vad du tycker!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s