Tapas och smårätter

Fetaost med pistagenötter och honung

Fetaost med pistagenötter

Toppa fetaost med honung och torrostade pistagenötter. Du kommer bli förvånad hur bra det passar ihop!

Den mjuka osten och de knapriga nötterna, sötman från honungen, och sältan av osten. De är som gjorda att serveras ihop.

Rosta färdigskalade osaltade pistagenötter i en stekpanna tills de börjar få lite färg.

Låt dem svalna och grovhacka. Spara några hela för dekorationens skull.

Skär osten i kuber.

Arrangera snyggt på ett fat, ringla över lite honung av valfri sort, och strö över nötterna.

Hepp, du har fredagens bästa drinktilltugg, bufféns läckraste ostbricka eller en spännande förrätt till en romantisk middag på tu man hand.

 

PS: visst kan man ta redan saltade och rostade pistagenötter, men det blir lite i saltaste laget. Då måste man nog ha en mild fetaost.

Advertisements

3 thoughts on “Fetaost med pistagenötter och honung

Berätta vad du tycker!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s